facebook

Vi går mot ljusare tider fast väntar lite till

Covid-19 finns fortfarande kvar och lägger sig som en ”våt handduk” över många verksamheter, så även vår. Kedjan gör fortfarande uppehåll i våra olika typer av verksamhet ytterligare en tid.  Vi hoppas att vi kan komma igång i maj. i kommer också att för våra medlemmar planera för digital verksamhet. Uppehållet innebär bara att vi kan planera ytterligare för vårt jubileum. V Vi firar 100 år i år.

Du som ännu ej är med i Kedjan och  som gillar dans, musik, sång, folkkultur, dräkter och pyssel m.m. så är du välkommen till oss.

Du kan läsa om oss på  våra verksamhetssidor och förbereda dig på att bli medlem i vår förening med 100 års verksamhet.  Du skriver en rad till föreningsadressen, som du hittar under kontakter,  eller ännu lättare klicka på länken här E-post till Kedjan, så kontaktar vi  dig.

Rulla ned på sidan så läser du om både dans och sång.

Kom med i vår kör!

Vi vill bli fler som sjunger i vår kör. Vi söker sångare till alla stämmor.
Se vår kontaktsida för anmälan.
Övar gör vi  på tisdagar mellan kl. 18.30-20.45 och är på Birkagården,
Karlbergsvägen 86 B.  Just nu är det uppehåll i repetitionerna, men vi hoppas inte så länge till. Vi försöker hitta digitala lösningar.
Repertoaren är folkmusik och renässansmusik, men vi gör även utstickare till andra musikaliska områden. Läs mer om sången

Folkpust sjunger på Skeppsholmen
En liten del av kören. Här i folkdräkt.

Folkdans och historiska danser

Dansarna övar på torsdagar 19.15-21.15 på Birkagården på Karlbergsvägen 86 B Just nu är det uppehåll i övningarna, men så snart vi får startar vi igen. 

Vi söker nya dansare som dansat folkdans eller gammaldans tidigare. Se vår kontaktsida för anmälan. 

Läs mer om dansen

Armenienbild

Historiska skådespel och danser gör vi också.
Här är länken till Gustav Vasa och dalkarlarna

Renässansbesök i Potsdam, Slottet Sanssouci